Onze Gidsen, uw gastvrouw- of heer

Het Gilde Haarlem heeft 17 gidsen beschikbaar, die graag met u door de prachtige stad lopen. Onze gidsen zijn als vrijwilliger verbonden aan de Stichting Gilde Haarlem Stadswandelingen en hebben een gedegen opleiding gevolgd. Maar belangrijker is nog dat onze gidsen enthousiast en betrokken zijn, zodat u er van op aan kunt dat uw wandeling met ons een onvergetelijke ervaring wordt.

Onze gidsen zijn: Hans van Roode (voorzitter), Ger Boon (secretaris), Jaap Jager, Han Leroi, Hans Hulsbergen, Marianne Bloem, Mitchell Landsberg, Margret Olsthoorn, Jacqueline Lahaye, Ine Jager, Herma van de Poppe, Brigitte Scholz – Nieuwdorp, Maggie Ram, Irma Steffers, Nicolette Kroon, Carla Thijssen en Arnold van der Peet. Maria Beekhuis doet de coördinatie en Marian Belderok de administratie. (niet op de foto Nicolette Kroon en Irma Steffers)

Verloopt de wandeling toch niet naar tevredenheid; laat het ons dan weten, zodat we samen met u een oplossing vinden. Op aanvraag is er een klachtenprocedure beschikbaar. We gaan er echter vanuit dat dit niet nodig is.

Zoeken

Zoek naar een wandeling of thema

Boek of chat via whatsapp