`In den Swarten Hondt en hofjes` Koffie met gebak, wandelen en een lunch.

Het Gilde Haarlem organiseert samen met lunchcafé ‘In den Swarten Hondt’ een hofjes Arrangement.

We beginnen met een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak bij het restaurant In den Swarten Hondt, om daarna samen met één van onze gidsen op pad te gaan langs een aantal hofjes in het centrum van Haarlem. Het lunchcafé werkt samen met De Linde een non-profit organisatie die individuele woonbegeleiding geeft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast bieden zij ook dagbesteding aan, zoals helpen in een lunchcafé! Lunchcafé en restaurant In den Swarten Hondt, gevestigd Spaarne 37, was in de 17de eeuw een herberg en is één van de oudste bestaande horecagelegenheden in Haarlem. Een mooiere plek voor de start van een hofjeswandeling is bijna niet te vinden. Tenslotte eindigen we met een heerlijke lunch, uiteraard wederom In den Swarten Hondt.

Het arrangement omvat ontvangst met koffie en appelgebak, daarna een hofjeswandeling onder leiding van een stadsgids van het Gilde. De drankjes zijn niet iinbegrepen. Als u dan terugkomt, staat de tafel voor u gedekt en wordt er afgesloten met een voortreffelijke lunch. Kosten € 25,00 (minimaal 6 personen)

Direct aanvragen:

    Zoeken

    Zoek naar een wandeling of thema

    Boek of chat via whatsapp