Molen de Adriaan met wandeling en lunch

 In Arrangementen

De stadsgidsen van Gilde Haarlem, Museummolen De Adriaan en lunchcafé/restaurant In den Swarten Hondt bieden u het volgende arrangement aan.

Gestart wordt met een rondleiding door één van de vrijwilligers in Museummolen De Adriaan; aanvang 10.30 uur. Aansluitend maakt u met een stadsgids van het Gilde een wandeling door het Scheepsmakerskwartier en over de Burgwal, waarna de lunch voor u klaar staat in lunchcafé/restaurant In den Swarten Hondt, Spaarne 37.  In den Swarten Hondt is in diverse opzichten een bijzondere horecagelegenheid. Het is een van de dagbestedingprojecten van Stichting De Linde, eigenaar van deze horecagelegenheid. Deze stichting begeleidt mensen met een lichte verstandelijke beperking bij het zelfstandig wonen.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en entree voor de Adriaan. Vooraf kunt u de totaalprijs voor dit arrangement bij ons opvragen. Verzamelen en start van dit arrangement bij Museummolen De Adriaan, Papentorenvest 1 A om 10.30 uur.
Aanmelden is noodzakelijk door invulling van onderstaand formulier of telefonisch tussen 9.00 – 10.00 en 18.00 – 19.30 uur. Tel. 06 – 16410803. U kunt ook een email sturen naar gildewandelingen@gmail.com. Minimale deelname 8 personen. Dit arrangement is te boeken in de periode van 1 april tot 1 oktober.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw mobiel*

  Uw woonplaats*

  Aantal personen (minimaal 4)*

  Gewenste vertrekplek*

  Groepssamenstelling*

  Gewenste datum & tijd*

  Uw bericht