Varen, bierproeven en nostalgisch vervoer

 In Arrangementen
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2018

13:00 - 16:00

Locatie
Steiger de Waterkoets

Categorieën


Op zaterdag  20 oktober kunt u deelnemen aan een bijzonder arrangement van varen, bierproeven en nostalgisch vervoer. De ‘R’ is weer in de maand. Dus tijd voor een bokbiertje! We varen de stad uit met de Waterkoets over het Spaarne om  Schoteroog naar de Mooie Nel. Van boord brengen we een bezoek aan de brouwerij en proeflokaal het ‘Uiltje’ aan de Bingerweg. Een nostalgische bus van het NZH-Museum brengt ons weer terug naar de stad.

Om 14.00 uur vertrekken we. Opstapplaats  boot aan de overkant van het Teylermuseum, Korte Spaarne tegenover nummer 23 (links van de Gravenstenenbrug). Aan boord zal een deskundige Gildegids u onder genot van een biertje of iets anders vertellen over het Haarlems bier door de eeuwen heen. Rond 15.15 uur arriveren we bij brouwerij het Uiltje. De bus haalt ons op om 16.30 uur, zodat we uiterlijk  17.00 uur terug zijn aan het Spaarne bij het Teylermuseum. Na al deze indrukken, tijd om een Uiltje te knappen!

Kosten van dit unieke arrangement € 30 per persoon (incl. consumptie aan boord, brouwerijbezoek met biertje en vervoer terug)
U kunt zich voor dit unieke arrangement aanmelden bij: info@dewaterkoets.nl .
Ook voor groepen vanaf 8 tot maximaal 15 personen op vrij- en zaterdagen te boeken.