Digitale wandeling op locatie

Voor groepen van mensen die niet zo makkelijk de deur uit kunnen, voor verenigingen of zo maar een leuke bijeenkomst, heeft het Gilde Haarlem een aantal zeer interessante “wandelingen” ontwikkeld. Wij komen op uw lokatie en aan de hand van prachtige beelden maken we samen een virtuele wandeling.

Naast de traditionele historische centrumwandeling langs de mooiste gebouwen en over de Grote Markt, bieden wij u nog een keur aan andere presentaties aan. Uiteraard de zeer populaire hofjeswandeling. Haarlem is per slot van rekening met 23 hofjes, waaronder het oudste hofje van Nederland, niet voor niets hofjesstad nummer 1 in Nederland. Maar ook de “geschiedenis van de tulp” geeft een fascinerend beeld over het ontstaan van de tulpenteelt en de dramatiek van de tulpenhandel in Haarlem en omstreken. Wie kent de mythe over de “Zwarte Tulp” niet.

Voor de bierkenners hebben we presentatie “Haarlems bier door de eeuwen heen”. Wist u dat Haarlem rond 1500 meer dan 100 bierbrouwerijen had. En 100 jaar na de sluiting van de laatste brouwerij hebben we gelukkig weer twee brouwerijen met Jopenbier en Het Uiltje. Maar wat te denken van een “wandeling” over Stoere Haarlemse Vrouwen, De Jansridders, de twee Bavokerken, Haarlemse producten, Haarlemmer Hout en omgeving, Frans Hals- en Kleverparkwijk of 100 jaar cultuur in Haarlem over de Stadsschouwburg, Philharmonie en Toneelschuur.

Maar we vinden het ook leuk om op speciaal verzoek een presentatie over een door u aangedragen thema te maken.

Kortom keus genoeg. Informatie opvragen of aanmelden kan door het sturen van een mail naar gildewandelingen@gmail.com of te bellen op werkdagen tussen van 9.00 – 10.00 of 18.00 – 19.30 uur naar tel. 06-16410803. U kunt ook onderstaand formulier invullen en met uw wensen aan ons mailen. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis.

    Zoeken

    Zoek naar een wandeling of thema

    Boek of chat via whatsapp