• Historische wandelingen
  Historische wandelingen
 • Zo leer je de stad pas kennen
  Zo leer je de stad pas kennen
 • Door romantische hofjes
  Door romantische hofjes
 • Langs rivier en museum
  Langs rivier en museum

Wandelingen

stbavo

Een stadswandeling samen met een ervaren stadsgids; dan ontdek je Haarlem toch het best. Al wandelend door het historische centrum met meer dan 1100 Rijksmonumenten, gelegen aan de eeuwenoude rivier het Spaarne, en daarom een bezoek meer dan waard. Te voet met een gids door de eeuwenoude straten en steegjes zie je telkens weer nieuwe verrassingen. Elk halfjaar komt er een nieuw programma uit met wandelingen, waarop iedereen kan inschrijven. Daarnaast zijn er bijna 20 wandelingen die op aanvraag geboekt kunnen worden voor groepen van minimaal 4 personen of € 20,00. Voor de kosten van € 5,- per persoon *) (contant af te rekenen bij de gids en graag gepast betalen) hoeft u het zeker niet te laten. Speciale arrangementen vindt u onder het betreffende kopje.

Kortom keuzes genoeg om het mooie Haarlem met een van onze gidsen tijdens een wandeling van circa 1 1/2 uur te (her)ontdekken. Klik hier voor ons aanbod van wandelingen.
*) voor jongeren tot 18 jaar gelden speciale tarieven.

Gilde Haarlem

Gilde Haarlem is van origine een vrijwilligersorganisatie van vijftigplussers, die kennis en vaardigheden willen overdragen. Gilde Haarlem is opgericht in 1987, maakt deel uit van het Vrijwilligerscentrum Haarlem en Omstreken (VWC) en is aangesloten bij Gilde Nederland. Gilde Haarlem bestaat uit twee onderdelen: Gilde Stadswandelingen en Gilde Samenspraak. Voor meer informatie over Gilde Samenspraak klik hier. Het Vrijwilligerscentrum Haarlem en Omstreken brengt maandelijks een nieuwsbrief uit met de laatste nieuwtjes op vrijwilligersgebied. Klik hier om de laatste nieuwsbrief te bekijken.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). In het kader van de AVG heeft het VWC haar privacyverklaring aangepast. Klik hier

Stadswandelingen:
Voor informatie over stadswandelingen belt u op werkdagen tussen 09.00 en 10.00 uur en vanaf 18.00 tot 19.30 uur met tel. 06-16410803.